Beliggenhet

Lev godt og bo godt

I Lønneveien bor du i flotte omgivelser med kort vei til det meste – midt mellom Sandnes sentrum og Forus, få minutter unna det meste. Jobb, barnehage, skole, trening og shopping. 8 minutter fra Sandnes sentrum, 6 minutter fra Forus og 12 minutter fra Stavanger. Det er derfor det kan være lurt å bo på Lura.

Å bo godt er å bo smart. Å bo smart handler om å bo sånn at beliggenheten svarer til dine forventninger og verdier i livet – akkurat der du er nå, men også med tanke på fremtiden. Noen søker det urbane, andre trekkes mot det landlige. Vi vet at behovene er forskjellige, i Lønneveien har vi derfor tenkt: Ja takk, begge deler. Uansett om du føler for å søke skogens ro eller ta et forfriskende svalestup så er valget ditt. Her får du nemlig både eikeskog og sjø rett utenfor døren din.

 

Fra Lura er det perfekte sykkelmuligheter til det aller meste du trenger. Dagligvare, shopping eller en tur langs Gandsfjorden. Kun 3 min på sykkel når du både Kiwi og Rema 1000. Skal du på storhandel er veien kort til Kvadrat – 5 minutter på 4 hjul, 8 minutter på 2 hjul for de spreke. Litt nærmere ligger bydelens shoppingsenter Lurabyen der du blant annet finner bakeri, frisør, blomster og apotek.

Sandnes, Forus og Stavanger er heller ikke langt unna. Du kommer langt av sted enten du reiser kollektivt, kjører bil eller sykler.

Kontaktperson

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

Utbyggere

K2 Bolig utvikler og tilbyr prosjekter til alle målgrupper. Felles for prosjektene er ambisjonen om å skape gode boliger og gode bomiljø. Det endelige målet er trivsel for alle framtidige beboere. Barn og ungdom, så vel som voksne og gamle.

k2-stavanger.no/bolig/

Nordr bygger for gode nabolag – og gode nabolag gir bedre samfunn. Å bygge steder hvor folk føler at de hører hjemme, i trygge lokalsamfunn hvor verdiene som skapes er langt mer viktigere enn det som kan måles i penger.

nordr.no

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.