Beliggenhet

Lev godt og bo godt

I Lønneveien bor du i flotte omgivelser med kort vei til det meste – midt mellom Sandnes sentrum og Forus, få minutter unna det meste. Jobb, barnehage, skole, trening og shopping. 8 minutter fra Sandnes sentrum, 6 minutter fra Forus og 12 minutter fra Stavanger. Det er derfor det kan være lurt å bo på Lura.

Å bo godt er å bo smart. Å bo smart handler om å bo sånn at beliggenheten svarer til dine forventninger og verdier i livet – akkurat der du er nå, men også med tanke på fremtiden. Noen søker det urbane, andre trekkes mot det landlige. Vi vet at behovene er forskjellige, i Lønneveien har vi derfor tenkt: Ja takk, begge deler. Uansett om du føler for å søke skogens ro eller ta et forfriskende svalestup så er valget ditt. Her får du nemlig både eikeskog og sjø rett utenfor døren din.

 

Fra Lura er det perfekte sykkelmuligheter til det aller meste du trenger. Dagligvare, shopping eller en tur langs Gandsfjorden. Kun 3 min på sykkel når du både Kiwi og Rema 1000. Skal du på storhandel er veien kort til Kvadrat – 5 minutter på 4 hjul, 8 minutter på 2 hjul for de spreke. Litt nærmere ligger bydelens shoppingsenter Lurabyen der du blant annet finner bakeri, frisør, blomster og apotek.

Sandnes, Forus og Stavanger er heller ikke langt unna. Du kommer langt av sted enten du reiser kollektivt, kjører bil eller sykler.