Personvern

Vi i Lurahammaren er opptatt av å ivareta personvernet til alle som besøker dette nettstedet.

Vår personvernerklæring er utarbeidet som følge av Personopplysningsloven, som regulerer innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger. Datatilsynet fører tilsyn med loven.

Behandlingsansvarlig hos oss: Helene Olsen-Beck, helene@k2-bolig.no.

Følgende personvernerklæring gjelder for Lurahammaren sitt nettsted, lurahammaren.no, vårt nyhetsbrevprogram og interesselister.


Informasjon som hentes inn hos oss:

Nyhetsbrev:
Navn, e-post og telefonnummer (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

Nettstedet:
Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Interesselister:
For de som registrerer sin interesse via digitalt kontaktskjema, registrerer vi navn, epost og telefonnummer i passordbeskyttet digitalt dokument. Det samme gjelder de som tar direkte kontakt.


Hvordan vi bruker personopplysningene:

Nyhetsbrev:
Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogram brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om prosjektet. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out/avmelding. I de tilfeller der vi ber om tillatelse til å sende nyhetsbrev om andre prosjekter, må du gi eget samtykke.

Nettsted:
Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøket. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Interesselister:
Kontaktinformasjonen som samles inn via kontaktskjema, kan brukes til å ta kontakt via e-post og/eller telefon.


Hvordan personopplysninger innhentes:

Nettstedet samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev:
Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt.
På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.

Nettstedet:
Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk.

Interesselister
Digitalt skjema – må aktivt fylles ut. På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.


Hvordan personopplysninger lagres:

Nyhetsbrev:
Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos WordPress og Mailchimp, samt i et passordbeskyttet digitalt dokument. Kontoene er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte, eiendomsmegler og reklamebyrå.

Nettsted:
Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler.

Interesseliste
Kontaktinformasjon gitt via kontaktskjema i et passordbeskyttet digitalt dokument. Dokumentet er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte, eiendomsmegler og reklamebyrå.


Følgende analyseverktøy brukes på nettstedet:

Google Analytics
Nettstedet benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.
https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Kontakt oss!


Om endringer:
Vår personvernerklæring kan bli endret dersom gjeldende praksis krever det, krav i lovverket endres eller at vår egen praksis for innsamling og behandling av data endres.
Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Våre meglere

Ronny Skjøtskift

Eiendomsmegler MNEF

Geir Helgeland

Eiendomsmegler MNEF

Utbyggere

K2 Bolig utvikler og tilbyr prosjekter til alle målgrupper. Felles for prosjektene er ambisjonen om å skape gode boliger og gode bomiljø. Det endelige målet er trivsel for alle framtidige beboere. Barn og ungdom, så vel som voksne og gamle.

k2-stavanger.no/bolig/

Nordr bygger for gode nabolag – og gode nabolag gir bedre samfunn. Å bygge steder hvor folk føler at de hører hjemme, i trygge lokalsamfunn hvor verdiene som skapes er langt mer viktigere enn det som kan måles i penger.

nordr.no

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.