Leilighetene

Det er noe helt eget å flytte inn i noe helt nytt

Lukten av nytt. Følelsen av å vite at alt, absolutt alt, står helt nytt og ubrukt. Det er helt spesielt.

Leilighetene i Lønneveien 4 venter på at du skal komme og sette ditt personlige preg. Kanskje liker du nytt og gammelt i skjønn forening, eller du har en forkjærlighet for det stilrene og minimalistiske. Alt er lov, og det er du som bestemmer.

Her er alt lagt til rette for å skape et godt hjem for alle – enten du er alene eller allerede har startet en familie. Utgangspunktet er det ingenting å si på. Leilighetene er en smart inngangsbillett til boligmarkedet med sine gunstige priser og fantastiske beliggenhet.

De 35 leilighetene i Lønneveien 4 er lyse og lette, med store vindusflater og mye lys. Størrelsen varierer mellom 44 m2 til 103 m2, og gode grep fra arkitekt gjør at alle leilighetene oppleves som romslige. 

Alle leilighetene får overbyde balkonger med gode solforhold som vil gi deg mest mulig glede gjennom sommerhalvåret. 

Har du bil, vil det være mulig å kjøpe parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i kjeller.

Kontaktperson

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

Utbyggere

K2 Bolig utvikler og tilbyr prosjekter til alle målgrupper. Felles for prosjektene er ambisjonen om å skape gode boliger og gode bomiljø. Det endelige målet er trivsel for alle framtidige beboere. Barn og ungdom, så vel som voksne og gamle.

k2-stavanger.no/bolig/

Nordr bygger for gode nabolag – og gode nabolag gir bedre samfunn. Å bygge steder hvor folk føler at de hører hjemme, i trygge lokalsamfunn hvor verdiene som skapes er langt mer viktigere enn det som kan måles i penger.

nordr.no

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.