17/03/2021

Seks gode grunner til å velge Lønneveien

Lura er den største bydelen i Sandnes med sine drøye 8600 innbyggere – eller luringer, som de med god grunn kaller seg selv.

Folk på Lura bor nemlig midt i smørøyet, midt mellom Sandnes sentrum og Forus, og de er få minutter unna det meste. Skulle du være i det minste tvil, her er seks gode grunner til at Lønneveien er et lurt valg.

1. Rimelig og bra
Dette er definitivt en god mulighet til å skaffe seg leilighet til en fornuftig pris. Enten man er alene, i parforhold eller en liten familie, så er det noe helt eget å eie sitt eget hjem. Spesielt når det det er så bra som Lønneveien, perfekt for både nåtid og fremtid. Lurt, altså.

2. Sentralt
Lønneveien har god beliggenhet mellom Sandnes og Forus og kort vei til kollektive knutepunkt. Du kommer også langt på to hjul, fra Lønneveien er det helt perfekte sykkelmuligheter til det aller meste. God trening er det også. Og lurt for miljøet.

3. Mat og shopping
Kiwi og Rema 1000 er like ved. Bydelen har også sitt eget shoppingsenter, Lurabyen, hvor du finner alt fra bakeri, frisør, blomster og apotek. Storhandel eller kosetur? Kvadrat og sentrum er heller ikke langt unna.

4. Nærhet til sjøen
Fra Lønneveien er det kort vei ned til sjøen. I Luravika kan du nyte livet, bade, la de minste fiske krabber i strandkanten og lage gode minner med noe godt på grillen.

5. Turområder
Uendelige turmulighetene starter rett utenfor døra. Spasertur, sykkeltur, løpetur, trilletur, biltur, togtur, eller hva med en skogstur? Rett bak leilighetsbyggene ligger det nemlig en 1000 kvadratmeter vakker eikeskog til fri benyttelse og beskuelse.

6. En god investering
Det er vel både opplest og vedtatt at det er lurt å investere i egen leilighet. Spesielt når løsningene er gjennomtenkte, slik at leilighetene både er funksjonelle og arealeffektive. Det gir en trygghet for deg som skal kjøpe.

Andre aktueltsaker