17/03/2021

Seks gode grunner til å velge Lønneveien

Lura er den største bydelen i Sandnes med sine drøye 8600 innbyggere – eller luringer, som de med god grunn kaller seg selv.

Folk på Lura bor nemlig midt i smørøyet, midt mellom Sandnes sentrum og Forus, og de er få minutter unna det meste. Skulle du være i det minste tvil, her er seks gode grunner til at Lønneveien er et lurt valg.

1. Rimelig og bra
Dette er definitivt en god mulighet til å skaffe seg leilighet til en fornuftig pris. Enten man er alene, i parforhold eller en liten familie, så er det noe helt eget å eie sitt eget hjem. Spesielt når det det er så bra som Lønneveien, perfekt for både nåtid og fremtid. Lurt, altså.

2. Sentralt
Lønneveien har god beliggenhet mellom Sandnes og Forus og kort vei til kollektive knutepunkt. Du kommer også langt på to hjul, fra Lønneveien er det helt perfekte sykkelmuligheter til det aller meste. God trening er det også. Og lurt for miljøet.

3. Mat og shopping
Kiwi og Rema 1000 er like ved. Bydelen har også sitt eget shoppingsenter, Lurabyen, hvor du finner alt fra bakeri, frisør, blomster og apotek. Storhandel eller kosetur? Kvadrat og sentrum er heller ikke langt unna.

4. Nærhet til sjøen
Fra Lønneveien er det kort vei ned til sjøen. I Luravika kan du nyte livet, bade, la de minste fiske krabber i strandkanten og lage gode minner med noe godt på grillen.

5. Turområder
Uendelige turmulighetene starter rett utenfor døra. Spasertur, sykkeltur, løpetur, trilletur, biltur, togtur, eller hva med en skogstur? Rett bak leilighetsbyggene ligger det nemlig en 1000 kvadratmeter vakker eikeskog til fri benyttelse og beskuelse.

6. En god investering
Det er vel både opplest og vedtatt at det er lurt å investere i egen leilighet. Spesielt når løsningene er gjennomtenkte, slik at leilighetene både er funksjonelle og arealeffektive. Det gir en trygghet for deg som skal kjøpe.

Andre aktueltsaker

Kontaktperson

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

Utbyggere

K2 Bolig utvikler og tilbyr prosjekter til alle målgrupper. Felles for prosjektene er ambisjonen om å skape gode boliger og gode bomiljø. Det endelige målet er trivsel for alle framtidige beboere. Barn og ungdom, så vel som voksne og gamle.

k2-stavanger.no/bolig/

Nordr bygger for gode nabolag – og gode nabolag gir bedre samfunn. Å bygge steder hvor folk føler at de hører hjemme, i trygge lokalsamfunn hvor verdiene som skapes er langt mer viktigere enn det som kan måles i penger.

nordr.no

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for endelig utforming. Markedsmateriellet kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er gitt med forbehold om utbyggers rett til å foreta endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.